Mailinglijst Concerten Bezoekers

Inschrijven Mailinglijst Concertbezoekers

Rocking Good Folk verzendt nieuwsbrieven, persberichten, recensies en overige informatie ten aanzien van bands, artiesten enz. t.b.v. optredens, evenementen, bezoekers en alles wat daarmee te maken heeft. 

Dit zijn concerten die door Rocking Good Folk georganiseerd worden, maar ook concerten van andere organisaties, bands of artiesten waar wij op een of andere manier bij betrokken zijn.

Deze lijst is voor iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van optredens van bands en artiesten. Elk ingeschreven emailadres krijgt bij elke mailing de mogelijkheid om de eigen informatie te corrigeren, aan te vullen of om zichzelf uit de lijst te verwijderen.
Meer informatie?

Facebook: https://www.facebook.com/rockinggoodfolk/
Website: http://www.rockinggoodfolk.nl
Email: info (at) rockinggoodfolk.nl

Wat gebeurt er met deze registratie/mailinglijsten?
Rocking Good Folk gebruikt deze mailing lijsten om berichten in de mail te sturen over optredens, bands, evenementen en andere zaken die te maken hebben met akoestische muziek, optredens van artiesten en alles wat daarbij komt kijken.
Door deze groepen te onderscheiden kan Rocking Good Folk er voor zorgen dat de juiste informatie bij de juiste belangstellende terecht komt.

De links naar de invulformulieren kunnen gedeeld worden met iedereen waarvan je denkt dat die informatie kan toevoegen.
Let op: de wet op de privacy is hier van toepassing. Voeg niet zomaar mensen toe, verzeker je ervan dat deze mensen daadwerkelijk geïnteresseerd zouden zijn.

Elk ingeschreven emailadres krijgt bij elke mailing de mogelijkheid om de eigen informatie te corrigeren, aan te vullen of om zichzelf uit de lijst te verwijderen.